******* OBS! OBS! ********
Angående staketflyttning mm imorgon torsdag så har det blivit en miss. Ingen har kollat med Ridklubben och de har lektioner imorgon tom kl 21.00 och sen kommer de att ha hoppträning på fredag fm.
Så istället får vi lov att fixa saneringen av gäststallet imorgon, vi kollar imorgon så att det är ok att göra det och ev kanske vi kan fixa passrakan. Samma tid gäller, dvs 17.30 om inget annat meddelas.

Sen blir staketflytt samt flytt av domarkurar på fredag, tid meddelas när vi kollat med Ridklubben.

*********************** KOM IHÅG!!! ****************************
Imorgon kl 17.30 samlas vi vid sekretariatet för att bära staket, domarkurar, sanera boxar och om behov finns städa runt ovalbanan och passrakan. Jag tar med korv och lite läsk och ska se om jag kan fixa lite kaffe också så kan vi grilla och fika lite efteråt.
Vet någon om vi har grillkol?

Obligatorisk för alla som ska tävla (och som finns inom närområdet) att hjälpa till! Ju fler vi är desto fortare blir vi klara! Hanskar och oömma kläder är att föredra, kanske regnkläder också om väderprognosen är riktig